Явно ръководството дели нашата партия на по-близки, по-далечни и опозиционери. Имах

...
Явно ръководството дели нашата партия на по-близки, по-далечни и опозиционери. Имах
Коментари Харесай

Жлябинков: Гласовете за изключването ми от БСП са много по-малко, имаше игра с кворума

Явно управлението дели нашата партия на по-близки, по-далечни и опозиционери. Имах своето мнение, което се разграничава от това на управлението, само че нямах възможност да го изразя. Преброяването на кворума не беше отчитано вярно. Тогава покачих звук, само че това е обикновено. Към 10 ч. Свиленски разгласи, че има регистрирани 550 делегати, при първото гласоподаване съгласно водещия към този момент бяха 800. За 10 минути се получи тази разлика. Гласовете за изключването ми от Българска социалистическа партия са доста по-малко. Ние като младежи, защитаващи персоналните си позиции, бяхме натирени от партията, тъй като искахме да изразим мнение. Това съобщи в ефира на " Твоят ден " Мартин Жлябинков, секретар на Община Перник, който бе изключен от Българска социалистическа партия.

По думите му е имало игра с кворума и действителният резултат на гласувалите за изключването не е посоченият.

" За мен е неприемливо. Не разбирам на база на какво сме избрани аз и останалите 12 души. Чух, че повода е непочтено държание и другарят Ерменков предложи да бъдем изключени. Нямам пояснение за какво имаше съществено наличие на частна защита на Конгреса и ни беше попречено да влезем. Случилото се бе непристойно. Конгресът започва по възмутителен метод и отношението на управлението и водещите беше недопустимо по отношение на всички, които желаеха да се изкажат и да участват ", разяснява той. 

Жлябинков не скри, че се усеща афектиран и разочарова. " Чувстваме отношение към младежите, което е обидно. Замислям се по какъв начин да продължа, що се касае до участието ми в партията ", изясни още секретарят на Община Перник.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР